Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 in , ,

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ: ΘΕΛΟΥΜΕ 16500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ σε 15 μέρες ! Έχουμε μόνο 939! ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ

Η πρωτοβουλία των Ευρωπαίων πολιτών STOP VIVISECTION ΣΤΟΠ στα Πειράματα σε Ζώα, βρίσκεται κοντά στην τελική έγκριση.
Στην Ελλάδα χρειάζονται άλλες 15000 υπογραφές μέσα σε 20 μέρες.

Ο μετρητής μας δείχνει πάνω από 670.000 συγκεντρωμένες υπογραφές, αλλά δεν συμπεριλαμβάνει ακόμα τις γραπτές υπογραφές που έχουν ήδη συλλέξει οι 20.000 εθελοντές μας σε 2.300 σημεία συλλογής, τις οποίες θα λάβουμε στο τέλος Οκτωβρίου.

Έχουμε άλλες 20 μέρες για να φτάσουμε τον στόχο του ενός εκατομμυρίου υπογραφών και να οδηγήσουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση προς μια επιστήμη υψηλότερης ποιότητας, χωρίς σκληρότητα.

Αντικείμενο:
Προτείνοντας ένα ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο με στόχο την σταδιακή κατάργηση των πειραμάτων σε ζώα.


Κύριοι στόχοι:
Λαμβάνοντας υπόψη τις ηθικές αντιρρήσεις όσον αφορά τα πειράματα σε ζώα και αποδεδειγμένες επιστημονικές αρχές που ακυρώνουν το “ζωικό μοντέλο” για την πρόβλεψη της ανθρώπινης αντίδρασης, καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να καταργήσει την οδηγία 2010/63/ΕΕ σχετικά με την προστασία των ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς και να παρουσιάσει μια νέα πρόταση που δεν θα περιλαμβάνει πειράματα σε ζώα και αντ 'αυτού θα καθιστά υποχρεωτική τη χρήση - στον τομέα της βιοϊατρικής και τοξικολογικής έρευνας - των δεδομένων που σχετίζονται άμεσα για το ανθρώπινο είδος.


Λίγα μόνο λεπτά αρκούν να βοηθήσετε να σωθούν αμέτρητες ανθρώπινες ζωές καθώς και ζώα που υποφέρουν φριχτά, χωρίς λόγο.

Δύο απλά βήματα που πρέπει να κάνετε: 

  1. Υπογράψτε online και καλέστε τις επαφές σας να κάνουν το ίδιο μέσω κοινωνικών δικτύων ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ: http://www.stopvivisection.eu/el
  2. Στείλτε αυτήν την σημείωση σε όσα περισσότερα άτομα μπορείτε. 

Θέλετε να κάνετε κάτι παραπάνω;

Κατεβάστε τις φόρμες και συλλέξτε έντυπες υπογραφές (έχουν την ίδια αξία με τις online υπογραφές).
Οι απαιτήσεις για κάθε χώρα παρατίθενται εδώ:
http://ec.europa.eu/citizens-initiative/files/requirements-el.pdf


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη μιας Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών:
http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/how-to-signup


Η STOP VIVISECTION δεν είναι μια απλή αίτηση, αλλά ένα όργανο που παρέχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεσμεύει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. STOP VIVISECTION, μια μικρή προσπάθεια για ένα μεγάλο βήμα μπροστά!


http://www.stopvivisection.eu/el

Σημείωση:
Για να υποστηρίξετε μια Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, πρέπει να είστε πολίτης της ΕΕ (πολίτης κράτους μέλους της ΕΕ) και σε ηλικία που να σας παρέχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (18 ετών, εκτός από την Αυστρία όπου η ηλικία απόκτησης δικαιώματος ψήφου είναι τα 16 έτη)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και όρους που ισχύουν για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: http://ec.europa.eu/citizens-initiative


Η ΜΚΟ Psychanimal
βοηθά ενεργά το έργο της Stop Vivisection στην Ελλάδα

1 Comment So Far:

  1. Hi there! Thank you for sharing your thoughts about CPR Certification Indio CA | ACLS Class Indio CA | PALS Certification Indio CA in your area. I am glad to stop by your site and know more about electrician. Keep it up! This is a good read. I will be looking forward to visit your page again and for your other posts as well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή