Κυριακή 12 Μαΐου 2013 in , ,

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΟΤΟΜΙΑ, Υπέγραψε

STOP VIVISECTION!

Ας καταργήσουμε τα πειράματα στα ζώα. Αποτελούν ντροπή για την Ευρώπη! Ας συλλέξουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές με Πρωτοβουλία των Ευρωπαίων Πολιτών "STOP VIVISECTION"
Το STOP VIVISECTION δίνει στους πολίτες την ευκαιρία να πουν ΟΧΙ στα πειράματα σε ζώα και παροτρύνει την Ευρωπαϊκή Ένωση να λάβει υπόψη της μια διαφορετική επιστημονική προσέγγιση, με στόχο την προστασία των ανθρώπων και τα δικαιώματα των ζώων.
Χάρη στην Πρωτοβουλία των Πολιτών, οι Ευρωπαίοι πολίτες - συγγεντρώνοντας ένα εκατομμύριο υπογραφές - μπορούν να λάβουν μέρος στη νομοθετική διαδικασία λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να καταργήσει την οδηγία 2010/63/ΕΕ  σχετικά με την προστασία των ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς και να παρουσιάσει μια νέα πρόταση που καταργεί στον τομέα της βιοϊατρικής και τοξικολογικές έρευνες τα πειράματα σε ζώα και αντί αυτών να καθιστά υποχρεωτική τη χρήση δεδομένων που σχετίζονται άμεσα με το ανθρώπινο είδος.

Υποστηρίξτε μας!

Η συλλογή υπογραφών σε χαρτί

Η συλλογή υπογραφών για STOP VIVISECTION είναι τόσο on-line και σε χαρτί. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εγγραφείτε μόνο μία φορά.
Μπορείτε να συμβάλεται στη συλλογή υπογραφών σε χαρτί.


Μοιραστείτε την πρωτοβουλία

STOP VIVISECTION Η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει χωρίς μεγάλους οικονομικους πόρους ή περίπλοκες οργανωτικούς μηχανισμούς. Η πρωτοβουλία αυτή μπορεί να επιτύχει εκ τούτου μόνο χάρη στη βοήθεια και την υποστήριξη του κάθε πολίτη, επιτροπής, ένωσης ή ακτιβιστών.
Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε:
Εγγραφείτε στο Newsletter μας. Για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με την πρωτοβουλία, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας (χρησιμοποιώντας το ειδικό κουτί στην δεξιά στήλη).
Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Twitter. SΑκολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα του STOP VIVISECTION και να γίνουν οπαδοί μας στο Twitter. Θα είσαι σε θέση να ακολουθήσεις το βήμα πρωτοβουλία,να διαβάσεις τα τελευταία νέα, να κάνεις ερωτήσεις στην ομάδα μας και πολλά άλλα!
Διαδώστε STOP VIVISECTION στους φίλους σας. Δημοσίευση στο blog σας ή στην ιστοσελίδα του banner STOP VIVISECTION: πατήστε εδώ για να επιλέξετε το banner σας.
Κατεβάστε φυλλάδια και αφίσες. Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε φυλλάδια και αφίσες STOP VIVISECTION.

Υποστηρίξτε μας!

Κάντε χρηματοδοτική συνεισφορά STOP VIVISECTION: Oi υποστηρικτές και oi διοργανωτές δρουν σε εθελοντική και μη αμειβόμενη βάση για εκστρατεία STOP VIVISECTION. Ακόμη και μια πολύ μικρή συμβολή είναι θεμελιώδους σημασίας.
Το υπόλοιπο των δωρεών είναι δημόσια. Δημοσιεύεται εδώ, ακριβώς όπως δημοσιεύεται στον προϋπολογισμό που υποστηρίζεται από την αιτιολόγηση των δαπανών.
Μπορείτε να βοηθήσετε:
  • κάνοντας μια μεταφορά Τράπεζα Banca Etica με απ 'ευθείας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό IT04I0501804600000000145175  στο όνομα του Adriano Varrica για τη STOP VIVISECTION
  • χρησιμοποιώντας PayPal, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Δωρεά" στο πλαίσιο δεξιά  και ακολουθήστε τις οδηγίες.


Leave a Reply